ARRANGEMENTER

 

Der arrangeres smagninger af øl, vin og spiritus på stationen, ligesom du er velkommen til at få lavet din egen smagning – enten hos os, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv.

Der arbejdes løbende med nye arrangementer og events, så hold dig opdateret på hjemmesiden, vores Facebook-side Stubbekøbing Vinhandel eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på kontakt@stubbekoebingvinhandel.dk.

 

Kommende arrangementer:

 

  • ØL  & Falster gin smagning fredag den 11. oktober 2019 kl. 18.00
    Martin fra Væggerløse Håndbryg vil fortælle om hans spændende bryggeri og distilleriprojekt i Væggerløse med fokus på øl og lade os smage de mange spændende varianter, som han brygger. Pris pr. person kr. 175.

  • Valpolicella vinsmagning (årets julevinsmagning) fredag den 15. november 2019 kl. 18.00
    Mange af vinene fra det norditalienske vindistrikt Valpolicella beliggende øst for Gardasøen er velegnet til juleaftens mad. Vi server derfor flæskesteg, brunede kartofler, rødkål m.v. og tilhørende vine og slutter af med ris a´la mande og den perfekte dessertvin. Måske der også er en mandelgave - hvem ved ? Pris pr. person kr. 200.

 

Obs! Husk tilmelding og betaling til disse smagninger er nødvendig senest ugen før arrangementet. Tilmelding kan ske på mail eller telefon 81 44 04 41 og betaling via Mobilepay på 29087, hvis ikke du lige kommer i nærheden af forretningen.