ARRANGEMENTER

 

Der arrangeres smagninger af øl, vin og spiritus på stationen, ligesom du er velkommen til at få lavet din egen smagning – enten hos os, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv.

Der arbejdes løbende med nye arrangementer og events, så hold dig opdateret på hjemmesiden, vores Facebook-side Stubbekøbing Vinhandel eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på kontakt@stubbekoebingvinhandel.dk.

 

Kommende arrangementer:

 

  • Den første lørdag i hver måned mellem kl. 9 og 13 har du mulighed for at komme i butikken og smage månedens vin (NB ! tilmelding ikke nødvendig)

  • Italiensk vinsmagning torsdag den 26. marts 2020 kl. 18.00 (UDSAT PÅ GRUND AF CORONAVIRUSSEN)

Dan fra Lago-Import kommer og præsenterer nogle lækre vine fra forskellige steder i Italien - der bliver både smagt i Nord og i Syd. Vi skal smage 7 forskellige vine og hertil serveres en let anretning med brød, pølse og ost. Prisen for deltagelse er kr. 175 pr. person, og billetter kan købes i butikken. 

 

  • Tysk vinsmagning torsdag den 28. maj 2020 kl. 18.00

Denne aften vil vi smage netop hjemkommet vin fra en producent i Pfalz i Tyskland. De har utrolig spændende vine og er en familie drevet vingård. Deres vin er friske og mineralske og vil passer godt til den danske sommer både som aperitif og til fisk, kylling, ost og lyst kød. Vi skal smage et bredt udvalg af deres vine og hertil serveres en let anretning med brød, pølse og ost. Prisen for deltagelse er kr. 175 pr. person, og billetter kan købes i butikken.
 

Obs! Husk tilmelding og betaling til smagninger er nødvendig senest ugen før arrangementet.

Tilmelding kan ske på mail eller telefon 81 44 04 41 og betaling via Mobilepay på 29087, hvis ikke du lige kommer i nærheden af butikken.